Itinera Danmark

SBJV I/S søger Bygningsstruktørelever - Vil du være en del af at bygge Danmark?

Bygningsstruktørelev

SBJV I/S tilbyder dig en unik og udfordrende elevplads til struktørelever. Du vil få muligheden for at være en del af et stort og spændende projekt der vil sætte sit præg på Danmark mange år frem i tiden.


Hos os kommer du til at være del af et internationalt, energisk, ambitiøst og alsidigt miljø. Du vil møde mennesker fra mange baggrunde og nationaliteter og få nye indtryk, samt interessante opgaver hver dag.


Bygningsstruktøren har et varieret arbejde med skiftende arbejdssteder og med afvekslende, spændende opgaver, bl.a. forskallingsarbejde, arbejde i højden, skabning af bygningsværker i beton.


Der vil blive brug for mange veluddannede lærlinge - også til nye opgaver og projekter, hvor det er vigtigt at kunne arbejde kvalificeret med mange forskellige materialer. Og det er netop det, bygningsstruktøruddannelsen kan: at give dig en meget alsidig uddannelse, hvor du lærer at arbejde med både beton, træ, stål, jern og plast.


Hvad kan vi tilbyde?
• Et unikt og varieret uddannelsesforløb, hvor du får bredt kendskab til forskellige opgaver, der er en del af hvedagen i en international virksomhed.
• En hverdag hvor du både vil komme til at arbejde selvstændigt og i samarbejde med din vejleder, på en bred vifte af opgaver.
• En alsidig hverdag, hvor to dage sjældent er ens.

 

Den ideelle kandidat:
• Er nysgerrig af sind, og er ikke bange for nye udfordringer;
• Kan engelsk på et mellemniveau. Du vil i de fleste tilfælde arbejde sammen med personer som du skal snakke engelsk med;
• Er villig til at tage ansvar for egen læring og kan italesætte hvilke opgaver der motiverer dig, samt hvilke områder du gerne vil vide mere om;
• Er villig til at modtage, samt give feedback og ønsker at gøre mest muligt ud af din Uddannelse.

Del på:

Region:

  • Region Sjælland

Ansøgningsfrist:

31-07-2020

Tiltrædelse:

01-08-2020

Arbejdssted:

Vordingborg

Yderligere oplysninger fås hos:

Carlotta Magni

Mobil: +45 53739840

Kontoradresse:

Brovejen 12 4760 Vordingborg